4 kroky k výběru správné pece na pizzu

Standard

Sestavená a zaizolovaná pec je opatřena plechovým krytem s nátěrem. Takto řešená pec je určena zejména pro restaurace, kde se pec obestaví v souladu s okolním interiérem.

standard_finitura

Kopule

Pec je sestavena ve tvaru kopule a omítnuta maltou. Další případné úpravy, jako je nátěr barvou nebo opatření pece mozaikou může být provedeno zákazníkem dle vlastních potřeb.

 

cupola_finitura

Mozaika Palladian

Pec je dodána v provedení kopule a její exteriér je opatřen italskou mozaikou stylu Palladian dle výběru zákazníka.

Úprava je vhodná pro zákazníky, kteří chtějí hotový výrobek bez nutnosti dalších prací na povrchové úpravě.

 

mosaico_finitura

Mozaika +

Pec je dodána v provedení kopule a její exteriér je opatřen mozaikou ze skla, mramoru, keramiky nebo hliníku.

Úprava je vhodná pro zákazníky, kteří chtějí hotový výrobek bez nutnosti dalších prací na povrchové úpravě.

 

 

mosaico-

Standard 54cm

Nejčastěji používaný rozměr vstupu do pece. Zajišťuje dobrý poměr komfortu obsluhy a spotřeby dřeva.

boccastdDef

Genova 82cm

Doporučený rozměr pro rodinné velikosti pizz a pro viditelnější prezentaci ohně.

genovaDef

Dřevo

Tradice, která nikdy neomrzí. Kromě ekonomického provozu s nízkými emisemi zajistí dřevo vašemu podniku nenapodobitelnou atmosféru.

bgjhkl

Plyn

Pece s plynovým hořákem v současné době nenabízíme.

 

 

gas_cottura

9 důvodů proč si pořídit pec MAM

  1. Instalace a spuštění pece v jednom dni
  2. Síla žáruvzdorného materiálu a izolace zajišťuje ekonomický provoz
  3. Pec je následující pracovní den roztopena do 30 minut
  4. Možnost přesunu pece na jiné místo nebo do jiné provozovny

 

  1. Při výrobě jsou používány jen zdravotně nezávadné materiály
  2. Kompletně vyrobeno v Itálii
  3. Přes 45 let zkušeností s výrobou pecí na pizzu
  4. 10 let záruka (nevztahuje se na mechanické a elektronické součástky)