4 kroky k výběru správné pece na pizzu
1 Typologie
Statická pec
Statické pece značky MAM jsou určeny pro uživatele, kteří nechtějí opouštět tradici pečení v italské peci s klasickou statickou pečící plochou. Pizza se musí v průběhu pečení otáčet.
Rotační pec
Rotační pece v současné době nenabízíme.
2 Provedení
Kopule
Pec je sestavena ve tvaru kopule a omítnuta maltou. Další případné úpravy, jako je nátěr barvou nebo opatření pece mozaikou může být provedeno zákazníkem dle vlastních potřeb.
Mozaika Palladian
Pec je dodána v provedení kopule a její exteriér je opatřen italskou mozaikou stylu Palladian dle výběru zákazníka.
Úprava je vhodná pro zákazníky, kteří chtějí hotový výrobek bez nutnosti dalších prací na povrchové úpravě.
Mozaika +
Pec je dodána v provedení kopule a její exteriér je opatřen mozaikou ze skla, mramoru, keramiky nebo hliníku.
Úprava je vhodná pro zákazníky, kteří chtějí hotový výrobek bez nutnosti dalších prací na povrchové úpravě.
3 Portál
Standard 54cm
Nejčastěji používaný rozměr vstupu do pece. Zajišťuje dobrý poměr komfortu obsluhy a spotřeby dřeva.
Genova 82cm
Doporučený rozměr pro rodinné velikosti pizz a pro viditelnější prezentaci ohně.
4 Palivo
Dřevo
Tradice, která nikdy neomrzí. Kromě ekonomického provozu s nízkými emisemi zajistí dřevo vašemu podniku nenapodobitelnou atmosféru.
Plyn
Pece s plynovým hořákem v současné době nenabízíme.